Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Yo Wes Modaro

rino ing wayah wengi
aku eling kowe sek mbiyen ngancani
susah seneng dilakoni bebarengan
tanpo terpikirkan akhire bubaran

atiku loro njobo nerone ambyar
nyawang sliramu andang nduwe gandengan
iki ati udu bahan nggo dolanan
aku trimo ngalah mugo kowe bungah

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

opo kowe ora ngrumangsani
aku merjuangke esuk awan wengi
golek rejeki tak nggo ndandani
basan kowe dadi lali sek ngancani 

sepurane kangmas, aku ninggal lungo
aku sadar aku wes ngelarani
aku yo pengen bahagia
jujur kesel mlarat urip rekoso

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel