Lirik Lagu Jawa Ilux Id - Nitip Rindu

Manise Esemmu
Tansah Tak Simpen
Ning Njero Ati
Lan Tak Gowo
Ning Njero Ngimpi
Nganti Kapan Kesekso
Kangen Iki
Ono Kamarku Sing Tansah
Tak Sawang Fotomu
Netes Eluh Amergo Rindu

Ning Kene Tansah
Ngenteni Tekamu
Aku Mung Biso
Nitipke Roso Rindu
Liwat Kerlip Lintang
Gawe Tombo Kasmaran Iki
Saben Wengiku
Angel Merem Mripatku
Tansah Pengen Nyanding
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel