Lirik Lagu Jawa Intan Chacha - Kasmaran

Indah manis esemu
Tajam sorot mripatmu
Sing saben bengi
Ono ning impenku

Amung ono sliramu
Sing ning jero atiku
Arjuno sing dadi memanike kalbu
Cah bagus aku sayang padamu

Indah mego kartiko
Hiase langit biru
Sinawange mung katon ono esemu

Ombak ono samudro
Ora biso ngalahno
Gedene roso tresnoku sing tak roso
Cah bagus aku sayang padamu

Wulan lan lintang sing ono ning duwuran
Padangono atiku sing lagi kasmaran
Liwat sumilire angin wengi iki
Sampekno salam rinduku marang slirane….
ho o…

Indah mego kartiko
Hiase langit biru
Sinawange mung katon ono esemu

Ombak ono samudro
Ora biso ngalahno
Gedene roso tresnoku sing tak roso
Cah bagus aku sayang padamu

Wulan lan lintang sing ono ning duwuran
Padangono atiku sing lagi kasmaran
Liwat sumilire angin wengi iki
Sampekno salam rinduku marang slirane….
ho o…

Wulan lan lintang sing ono ning duwuran
Padangono atiku sing lagi kasmaran
Liwat sumilire angin wengi iki
Sampekno salam rinduku marang slirane….
ho o…

(Hoo,ooo,ooo….)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel