Lirik Lagu Jawa James Ap Ilingo Bengen

ono hang takon nong isun
apuwo kok sing tau bareng maning
ono hang wadul nong isun
apuwo kok sing semanding

ono tah wong koyo isun
hang kuat ngadepi riko bengene..
saiki riko wes arum
lali ambi kawitane

enget jaman semono
riko lan isun podo
ngomong nduwe angenan
sak panggung gandengan tangan..

dino-dino hang perih
di adepi bebarengan
angen hang wes ring tangan
hubungan dadi korban

enget jaman semono
riko lan isun podo
ngomong nduwe angenan
sak panggung gandengan tangan..

dino-dino hang perih
di adepi bebarengan
angen hang wes ring tangan
hubungan dadi korban

(enget jaman semono)
enget jaman semono..
(riko lan isun podo)
(ngomong nduwe angenan)
ngomong nduwe angenan..
(sak panggung gandengan tangan..)

(dino-dino hang perih)
(di adepi bebarengan)
(angen hang wes ring tangan)
(hubungan dadi korban..)
hubungan dadi korban..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel