Lirik Lagu Jawa James Ap - Wekas Welas

Sawangen ulan nong nduwuran
Nyunari tapi katon dewekan
Koyo isun ngewelasi riko
Sing ono balese riko duh eman

Sawangen sepisan maning lintange
Kabeh wes ketutup awang-awang
Koyo welas sun saiki hang milu ilang
Sun jaluk ojo riko getuni

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang
Teko riko sayang

Sawangen sepisan maning lintange
Kabeh wes ketutup awang-awang
Koyo welas sun saiki hang milu ilang
Sun jaluk ojo riko getuni

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang
Teko riko sayang

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang

Kadung sing welas
Gancango wekas
Kadung sing sayang
Myakne isun hang ilang .....
Teko riko sayang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel