Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Sewates Kerjo

kuat kuatne atimu
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo
abot sanggane 
sing tak roso iki
nganti kapan 
koyo ngene kahanane

direwangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu 
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu 
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu 
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu 
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu 
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu 
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel