Lirik Lagu Jawa Mala Agatha - Apik Apik e Asw

neng ngendi perasaanmu naliko ninggalne aku
kowe nyawang aku sik apik apike asu
dunyo muter, Gusti maringi dalanku
wes tak busek jenengmu soko atiku

tak kiro we ra eling karo aku
sing biyen tau manggon neng atimu
pirang tahun kowe ninggalne aku
ora eling karo janji lan sumpahmu

saiki kowe ngejak balen aku
ra mikir piye tatune atiku
salah dalan nuruti angen angenmu
aku pancen dudu pilihan atimu

neng ngendi perasaanmu naliko ninggalne aku
kowe nyawang aku sik apik apike asu
dunyo muter, Gusti maringi dalanku
wes tak busek jenengmu soko atiku 

saiki kowe ngejak balen aku
ra mikir piye tatune atiku
salah dalan nuruti angen angenmu
aku pancen dudu pilihan atimu

neng ngendi perasaanmu naliko ninggalne aku
kowe nyawang aku sik apik apike asu
dunyo muter, Gusti maringi dalanku
wes tak busek jenengmu soko atiku

neng ngendi perasaanmu naliko ninggalne aku
kowe nyawang aku sik apik apike asu
dunyo muter, Gusti maringi dalanku
wes tak busek jenengmu soko atiku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel