Lirik Lagu Jawa Nanda Feraro - Nerimo

Durung Suwe Sliramu Ngucapke Janji
Langit Lan Bumi Janjimu Di Sekseni
Amargo Opo?.. Sliramu Cidro
Tego Ninggal Tanpo Pamit Tanpo Kondho

Kahananku Pancen Ora Nduwe Bondho
Tanpo Crito Sliramu Lak Yo Wes Pirso
Antepeng Roso.. Kudu Nerimo
Yen Sliramu Tego Ninggal Polo Kromo

Nanging Seng Dadi Pinggete Ati
Tresnamu Mung Ono Lathi
Ra Guno Janji Janji Prasetyo
Yen Bakale Mung Mbok Gawe Loro Loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel