Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar

Aku tansah ngugemi
Opo sing dadi uni
Snajan semene suwene
Aku ngenteni pungkasane janji

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel