Lirik Lagu Jawa Nonna 3In1 - Tresno Kepati

Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi

Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi
Masio aku ora sido rabi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel