Lirik Lagu Jawa Pakle - Brambang Kleru Mrico

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Sudah lama ku simpan perasaan
Walau kita hanya sebatas teman
Kuberanikan diri say I Love You
Maukah kau menjadi kekasihku

Tapi ternyata semua sia sia
Bulan depan kowe nikahan

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Wis tak rewangi kerjo nguli awan bengi
Kerjo lembur demi sang pujaan hati ben gage gage rabi
Tak tukokke mas kawine tak cetakke undangane
Tak siapke gedunge sak janur kuninge

Mak jenthit lololobah wong mati ora obah
Jebul seprono seprene mikirmu jik koyo bocah
Jarene pengen dewe nguyak kabeh impene
Jebul mburi mburine rabi karo liyane

Tapi ternyata semua sia sia
Bulan depan kowe nikahan

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel