Lirik Lagu Jawa Pendhoza - Pengagum Rahasia

tratapan atiku naliko
koe liwat ning ngarepe mata
rasa iki dadi ra karuan
nyawang koe sing ayu tenan

saben bengi kegowo ngimpi
esemmu sing manis ngayemke ati
gawe aku pengen kenal koe
muga durung ono sing due

aku salah menduga
ternyata kau ada yang punya
seketika aku kecewa
ku pilih saja jadi pengagum rahasia

bola-bali aku mung iso nyawang
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
pengen cedak nanging aku malah wedi
merga kowe wis ono sing nduweni 

kudu piye yen wis ngene kahanane
soyo suwe rosoku mung kanggo awake
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
mending ndonga sesuk aku jodone kae

kebacut kedanan aku karo esemmu
bingung piye carane mendapatkan dirimu
sadar diri ning matamu aku iki sopo
koyo cebol nggayuh lintang sing raiso nyata
pancen kenyataan kadang marai loro
opo dasar aku iki sing ratau ngoco
yo mung iso nyawang koe nggone wong liyo
bakal tak tresnani nganti tekane tuo

aku salah menduga
ternyata kau ada yang punya
seketika aku kecewa
ku pilih saja jadi pengagum rahasia

bola-bali aku mung iso nyawang
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
pengen cedak nanging aku malah wedi
merga kowe wis ono sing nduweni

kudu piye yen wis ngene kahanane
soyo suwe rosoku mung kanggo awake
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
mending ndonga sesuk aku jodone kae

bola-bali aku mung iso nyawang
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
pengen cedak nanging aku malah wedi
merga kowe wis ono sing nduweni

kudu piye yen wis ngene kahanane
soyo suwe rosoku mung kanggo awake
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
mending ndonga sesuk aku jodone kae

bola-bali aku mung iso nyawang
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
pengen cedak nanging aku malah wedi
merga kowe wis ono sing nduweni

kudu piye yen wis ngene kahanane
soyo suwe rosoku mung kanggo awake
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
mending ndonga sesuk aku jodone kae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel