Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Sayang Kowe (Remix Version)

udan rintik rintik langite mendung
pelangi pelukismu aku
udane soyo deres nambahi kangenku
kelingan manise esemu
                 
opo kowe ngerti
mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
                               
tulung sawangen aku
aku sing styo ngenteni
tak suwon kowe biso jogo ati
tulung sawangen aku
aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnoku
kanggo sliramu
                     
opo kowe ngerti             
mung kowe sing tak sayangi   
jenengmu tak ukir ning ati         
gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
                             
tulung sawangen aku     
aku sing styo ngenteni     
tak suwon kowe biso jogo ati
tulung sawangen aku       
aku sing nandang rindu       
sumpah mati tresnoku       
kanggo sliramu           
                           
tulung sawangen aku
aku sing styo ngenteni
tak suwon kowe biso jogo ati
tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel