Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Eri

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati ngati
sedurunge mbalesi
welase riko hang koyo koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel