Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku

ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne
tuk bersabar

wes pancen tresnoku marakke bertahan
nyanding kwe sing isih kumat kumatan
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah
sing tak jaluk kowe endang berubah
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
jajal kowe dadi aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel