Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Layang Sworo

Layangmu lewat sms hpmu
Raiso ngobati kangenku
Sworomu lewat telepon gratisan
Raiso ngalahi yen sesandhingan

Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu, yai
Layang sworo raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu, yai

Layang sworomu
Mung nambai kangene atiku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel