Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

Sun simpen aran riko jero ati
Endahe roso nyang riko sing mari-mari
Kepengen seru nduweni ono welase
Krenteke ati dadi siji sampek tekane ati

Isun ugo sing nyongko biso ambi riko
Sing mungkin isun ngeliyo
Sun dungo marang gusti wes cukup loro ati
Wes mari isun wes mari

Sing ono liyo
Sing ono liyo
Sing ono liyo

Sing ono liyo
Sing ono liyo
Sing ono liyo

Kepingin nduweni ono welase
Krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

Isun ugo sing nyongko isun ambi riko
Sing mungkin riko ngeliyo
Sun dungo marang gusti wes cukup loro ati
Wis mari isun wes mari

Isun ugo sing nyongko isun ambi riko
Sing mungkin riko ngeliyo
Sun dungo marang gusti wes cukup loro ati
Wis mari isun wes mari

Sing ono liyo
Sing ono liyo
Sing ono liyo

Sing ono liyo
Sing ono liyo
Sing ono liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel