Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Titip Welas (Dj Remix)

Abot sun nyonggo, kangen sun roso
Sewengi wengi, kemulan sepi
Mulo seng gampang ngerokso welas
Setuhune roso, setuhune roso

Sing ono maning bungahe ati
Sing katon maning unyike pipi
Sedino dino ngangen ngangen
Hang di angen nono jluntrunge
Hang di angen nono jluntrunge

Titip welas iki yo nyang riko
Njaluk tulong ojo disio sio
Mergane ati sing kuwat nyonggo loro

Titip kangen iki yo nyang riko
Tulung rumaten hang temenanan
Ati iki wis sing kuwat nyonggo kangen

Sing ono maning bungahe ati
Sing katon maning unyike pipi
Sedino dino ngangen ngangen
Hang di angen nono jluntrunge
Hang di angen nono jluntrunge

Titip welas iki yo nyang riko
Njaluk tulong ojo disio sio
Mergane ati sing kuwat nyonggo loro

Titip kangen iki yo nyang riko
Tulung rumaten hang temenanan
Ati iki wis sing kuwat nyonggo kangen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel