Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Tiwas Dadi Koran

dudu welas isun hang ilang
ugo using niat nggo memengan
mugo riko biso nerima
sun gedigi mergo jarak misahno

dudu dunyo hang sun butuhno
mung sesandingan hang isun karepno

kudu sun tegesi hubungan iki
isun megawe riko metu ambi liyane
kudu sun pateni roso iki
isun keringetan ring kono riko geredoan

tiwas dadi koran timbang dadi omongan
riko lan isun mending pisahan 

dudu welas isun hang ilang
ugo using niat nggo memengan
mugo riko biso nerima
sun gedigi mergo jarak misahno

dudu dunyo hang sun butuhno
mung sesandingan hang isun karepno

kudu sun tegesi hubungan iki
isun megawe riko metu ambi liyane
kudu sun pateni roso iki
isun keringetan ring kono riko geredoan

tiwas dadi koran timbang dadi omongan
riko lan isun mending pisahan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel