Lirik Lagu Jawa Tupang - Aku ngaku salah

jujur aku salah yen biyene aku bubrah
jujur aku ajur yen biyene aku mundur
yen pancen atimu ora gelem nompo aku
tresno gari roso, yen wes cidro di tinggal lungo

wes kepiye maneh kabeh iki ra bisa dijogo
tresno sing tak gadang-gadang sak iki malah ilang
janji setiamu ning nyatane ra biso digugu
roso tresnoku sing gedhe jebule ra di gape

ora kurang-kurang anggonku nglabuhi tresnoku
kowe sing tak sayang jebule malah ilang

jujur aku salah yen biyene aku bubrah
jujur aku ajur yen biyene aku mundur
yen pancen atimu ora gelem nompo aku
tresno gari roso, yen wes cidro di tinggal lungo 

janji setiamu ning nyatane ra biso digugu
roso tresnoku sing gedhe jebule ra di gape

ora kurang-kurang anggonku nglabuhi tresnoku
kowe sing tak sayang jebule malah ilang

jujur aku salah yen biyene aku bubrah
jujur aku ajur yen biyene aku mundur
yen pancen atimu ora gelem nompo aku
tresno gari roso, yen wes cidro di tinggal lungo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel