Lirik Lagu Jawa Yeyen Vivia - Lintang Ati [Remix Version]

Ra kroso netes eluh iki nelesi pipi
Naliko kelingan kowe sing tak sayang
Sepine ing wengi iki
Amung nambahi roso kangening ati

Neng kene aku ngenteni nganti sak tekamu
Ra ono liyane neng njero ati ku
Siji nganti selawase
Ra bakal ono sing biso ngganteni

Roso kangen iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wis ora sabar nunggu kowe teko sayang

Duh gusthi tulung kuatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo

Neng kene aku ngenteni nganti sak tekamu
Ra ono liyane neng njero ati ku
Siji nganti selawase
Ra bakal ono sing biso ngganteni

Roso kangen iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wis ora sabar nunggu kowe teko sayang

Roso kangen iki neng njero ati
Ra biso dilereni
Roso tresno iki neng njero dodo
Wis ora sabar nunggu kowe teko sayang

Duh gusthi tulung kuatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo
Duh gusthi tulung kuatno lampah kulo
Mbendung udan tresno ing njero dodo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel