google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Bibi Qairina - Sokmed - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Bibi Qairina - Sokmed

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Siapa yang ikut aku

Jumpa ku di SOKMED
Kena tekan follow dulu
Nak tahu siapa aku
Jumpa ku di SOKMED

Sumpah ku tak cemburu
Walau ramai follow kamu

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Dah kenal baru tahu

Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED

Rasa tak cemburu cukuplah tu
Aku hanya mahu jadi aku

Are you feeling me ku bukan ratu
Cuma aku suka nyanyi lagu

Kenapa mesti kena kecam aku
Menghakimi ku terburu-buru

Bukan jenis angkat dagu
Bukan jenis suka cakap angkuh

Apa rasa bila diri diperhatikan
Sotong Raver, sokong Expert, Ustaz Jadian

Komen masuk ada baik ada cacian
Bila ku buat kelainan

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Siapa yang ikut aku

Jumpa ku di SOKMED
Kena tekan follow dulu
Nak tahu siapa aku

Jumpa ku di SOKMED
Sumpah ku tak cemburu
Walau ramai follow kamu

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Dah kenal baru tahu

Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED

Ramai bawak kereta tengok telefon
Ramai yang dah pergi sebab telefon
You feeling me kenapa ego
Yang dekat kini sudah rasa jauh

Bina tanpa sempadan ni
Kena lebih hati-hati
Disebabkan tak dapat likes
Burung jadi tragedi

Pagi petang malam tengok telefon
Tetap busy tapi fon tak ringing pon

Ajak lepak tapi mata dekat screen
Duduk rumah boleh kot

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Siapa yang ikut aku

Jumpa ku di SOKMED
Kena tekan follow dulu
Nak tahu siapa aku

Jumpa ku di SOKMED
Sumpah ku tak cemburu
Walau ramai follow kamu

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Dah kenal baru tahu

Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa aku di SOKMED
Tangan patah TikTok atau Live Instagram

Jumpa ku dalam SOKMED
Boleh cuba click link masuk group Telegram

Semua orang buat sebab crowd
Takleh stop (No)
Masing-masing ada pendapat dan sebab
Semua orang buat sebab crowd, takkan stop
Jadi takyah buang masa kita jumpa

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Siapa yang ikut aku

Jumpa ku di SOKMED
Kena tekan follow dulu
Nak tahu siapa aku

Jumpa ku di SOKMED
Sumpah ku tak cemburu
Walau ramai follow kamu

Jumpa ku di SOKMED
Yang tahu je yang tahu
Dah kenal baru tahu

Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED
Jumpa ku dalam SOKMED