google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Alvi Ananta - Lumuh - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Alvi Ananta - Lumuh

sing katik sun tangisi maning
sing katik sun getuni maning
kadung wes tau demen nyang wong lio
nong isun welas riko dong donge nono roso
ngomong menyang solo arep ngadoi isun
arep ninggal isun

sing katik sun tangisi maning
sing katik sun getuni maning
Dm
kadung wes tau demen nyang wong lio
nong isun welas riko dong donge nono roso
ngomong menyang solo arep ngadoi isun
arep ninggal isun

lumuh wes paran jare
riko ninggal isun, mergo ono liyane
lumuh sun trimo baen
kadung mulo wes dudu jodone

sing katik sun tangisi maning
sing katik sun getuni maning
kadung wes tau demen nyang wong lio
nong isun welas riko dong donge nono roso
ngomong menyang solo arep ngadoi isun
arep ninggal isun

lumuh wes paran jare
riko ninggal isun, mergo ono liyane
lumuh sun trimo baen
kadung mulo wes dudu jodone

lumuh wes paran jare
riko ninggal isun, mergo ono liyane
lumuh sun trimo baen
kadung mulo wes dudu jodone
kadung mulo wes dudu jodone