google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Anggun Pramudita - Culno Baen - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Anggun Pramudita - Culno Baen

pungkase janjin riko
yoro sing ono nyatane
saiki welas riko
wes mung keteko atine
apuwo isun bengen
percoyo ambi riko
tibane awak isun
saiki nompo loro

pungkase janjin riko
yoro sing ono nyatane
saiki welas riko
wes mung keteko atine
apuwo isun bengen
percoyo ambi riko
tibane awak isun
saiki nompo loro

welas hang ilang
mergo wes ono gantine
isun dibuang
riko nak nyanding liyane
ati hang wara
pungkas mung kari getune
apuwo sun gugu sun kedem janjine

isun nandur roso..
apuwo isun hang ngunduh loro
dipenging percumo..
mergo atin riko wes ngeliyo
sun culno baen sing katek
isun gandoli
wes paran jare
timbang isun loro ati

pungkase janjin riko
yoro sing ono nyatane
saiki welas riko
wes mung keteko atine
apuwo isun bengen
percoyo ambi riko
tibane awak isun
saiki nompo loro

welas hang ilang
mergo wes ono gantine
isun dibuang
riko nak nyanding liyane
ati hang wara
pungkas mung kari getune
apuwo sun gugu sun kedem janjine

isun nandur roso
apuwo isun hang ngunduh loro
dipenging percumo
mergo atin riko wes ngeliyo
sun culno baen sing katek
isun gandoli
wes paran jare
timbang isun loro ati