google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Bajol Ndanu, Dara Ayu - Banyu Moto (Versi Reggae) - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Bajol Ndanu, Dara Ayu - Banyu Moto (Versi Reggae)

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki
Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku

Hoo-oo-oo

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku

'Sampean golek iki to?'
'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'
'Lah jarene aku tulang rusukmu'
'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'

"Ndi gelangku?"
"Apa ijolke?"
"Di jolke opo?"
"Tak ijol iki"
Sampai kapan kau buktikan
Tresno tulus yo kanggo awakku?
Sampai mati kan kupastikan