google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Kelingan - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Kelingan

Opo kowe uwes ora kelingan
Manise gulo rikolo kasmaran
Aku karo kowe sing tau ngrasakne
Semene suwene

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe seng tak sayang

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Semene suwene semene lawase
Ra ketemu kowe

Ayang ayangmu nggudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase