google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang

Wis seprene suwene
aku urip karo kowe
mergo kahanan
kowe ngajak pisahan

opo kowe ra kelingan
janji urip bebarengan
nompo opo onone
keadaan

mergo kahanan
kowe ninggal sayang
tak terimo
masio atiku kelaran

sopo wonge atine sing ora lara
kowe medot tresno mergo wong liyo
opo salahku, opo kurangku
tego temen kowe ninggal aku

sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang

mergo kahanan
kowe ninggal sayang
tak terimo
masio atiku kelaran

sopo wonge atine sing ora lara
kowe medot tresno mergo wong liyo
opo salahku, opo kurangku
tego temen kowe ninggal aku

sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang

sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang

mergo kahanan
kowe ninggal sayang
tak terimo
masio atiku kelaran