google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Dwi Deblonk - Bahagia Karo Liyane - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dwi Deblonk - Bahagia Karo Liyane

Tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

tulung banget
tingalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati dolanan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

tulung banget
tinggalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati du dolonan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
duwur agen agenmu wo oo
ra sebanding karo aku