google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Fdj Emily Young - Loro Dewe - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Fdj Emily Young - Loro Dewe

Tak trimo ikhlas ambyar iki
Tapi ojo dikiro ra loro ati
Tak akoni atiku
Wis kadung nyang sliramu
Jebul kelaran dewe sing tak rasake

Wis nasib dadi korban janjine
Ditinggal rabi pas sayang sayange
Mrono mrene kesandung
Kenangan karo sliramu
Ora nyongko kowe milih wong liyo

Loro dewe lungo dewe
Sembarange tanggung dewe
Abot rasane yen ngikhlaske kowe

Masio loro aku legowo
Tanpo pamit kowe moro ngadoh
Mugo jembar dalanmu ra sio sio

Wis nasib dadi korban janjine
Ditinggal rabi pas sayang sayange
Mrono mrene kesandung
Kenangan karo sliramu
Ora nyongko kowe milih wong liyo

Loro dewe lungo dewe
Sembarange tanggung dewe
Abot rasane yen ngikhlaske kowe

Masio loro aku legowo
Tanpo pamit kowe moro ngadoh
Mugo jembar dalanmu ra sio sio