google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Kenangan - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Kenangan

Dek... neng kene
Aku tansah kelingan
Kelingan sliramu seng tak sayang

Kowe seng tak eman
Dek rungokne Jeritane atiku
Nyonggo abote rindu
Mergo suwe... ora ketemu

Mergo kahanan
Aku neng perantauan 
Kanggo masa depan
Demi kowe seng tak sayang

Lamongan ninggal kenangan
Naliko awak dewe barengan
Mlaku Mlaku gandeng tangan neng waduk gondang

Bendungan dadi saksi
Kowe lan aku ngucap janji
Tresnoku lahir batin lan suci
Kanggo kowe sehidup semati
Dek .... entenono tekaku