google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti
Opo kabeh seng wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe
Aku ikhlas ngenteni kowe