google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa James Ap - Esem Perpisahan - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa James Ap - Esem Perpisahan

iling mageh jaman semono
omong riko mageh jangget ring dodo
ngomong jare duwe angenan
sing memengan gawe ati iki tenang

sakat ono omongan
riko rep tunangan
muntab rasane ati
sing percoyo takdir dadi gedigi

sing paran paran riko gerojog wedang
rosake ati makne isun hang nyandang
esem sun iki nggo sangu perpisahan
pesen isun mung siji
ojo lali isun lan riko
tau mimpi dadi siji

sakat ono omongan
riko rep tunangan
muntab rasane ati
sing percoyo takdir dadi gedigi

sing paran paran riko gerojog wedang
rosake ati makne isun hang nyandang
esem sun iki nggo sangu perpisahan
pesen isun mung siji
ojo lali isun lan riko
tau mimpi dadi siji