google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Shinta Arsinta - Getunku - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Shinta Arsinta - Getunku

biyen aku nolak tresnamu
biyen ora nganggep rosomu
tapi saiki kowe mlayu
getun tibo ning mburiku

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi

getun atiku raiso ditambani
kenangan iki raiso dibaleni
atiku soyo loro
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti

esemmu nganti kegowo jroning ngimpi
yen eling tresnomu ning aku sing wingi
kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati 

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi

getun atiku raiso ditambani
kenangan iki raiso dibaleni
atiku soyo loro
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti

esemmu nganti kegowo jroning ngimpi
yen eling tresnomu ning aku sing wingi
kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati

kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati