Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Awal Kasmaran

Iki awal cerito
Ku ngrasakke tresno
Tresno karo konco
Aku mung iso nrimo
Senajan mbok anggep konco
Tapi ora popo

Nanging siji
Sing tak karepke ning ati
Tulung ngerteni rosoku iki

Iki awal cerito
Ku ngrasakke tresno
Tresno karo konco
Aku mung iso nrimo
Senajan mbok anggep konco
Tapi ora popo

Nanging siji
Sing tak karepke ning ati
Tulung ngerteni rosoku iki

Urip yo mung sepisan
Karo kowe bebarengan
Senajan abot kanggo awakmu
Durung iso nompo awakku

Kuatno ati, kuatno rogo
Semoga cinta datang tak menghilang

Nanging siji
Sing tak karepke ning ati
Tulung ngerteni rosoku iki

Urip yo mung sepisan
Karo kowe bebarengan
Senajan abot kanggo awakmu
Durung iso nompo awakku

Kuatno ati, kuatno rogo
Semoga cinta datang tak menghilang

Urip yo mung sepisan
Karo kowe bebarengan
Senajan abot kanggo awakmu
Durung iso nompo awakku

Kuatno ati, kuatno rogo
Semoga cinta datang tak menghilang
Kuatno ati, kuatno rogo
Semoga cinta datang tak menghilang