Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Era Syaqira - Tuluse Ati

Aku koyo ngene sing opo anane
Pengen nyenengke koe ora ngerti carane
Aku kudu piye aku kudu piye
Ben iso nyenengke koe

Sepurane yen awaku durung iso dadi opo,
Sing mbok karepke, tresnoku kui akeh kurange
Pancen aku koyo ngene
Kahanane kui yo mung dinggo koe

Sing tak karepke kowe nompo aku opo anane
Ojo bandeng-bandeng ke aku karo liyane
Sing jelas tresnaku mung kanggo awakmu
Tulus ati nggo sliramu

Sepurane yen awaku durung iso dadi opo
Sing mbok karepke tresnoku kui akeh kurange
Pancen aku kyo ngene
Kahanane kui yo mung dinggo koe

Sing tak karepke kowe nompo aku opo anane
Ojo bandeng bandeng ke aku karo liyane
Sing jelas tresnaku mung kanggo awakmu
Tulus ati nggo sliramu

Ora popo yen awakmu durung biso dadi opo
Sing tak karepke tresnamu ora akeh kurang e
Sing jelas tresnaku yo mung kanggo kangmas
Tulus ati ning awakmu

Aku yo mung nrimo kangmas ikhlas tekan mati
Bola bali tak kandani malah blenjani janji
Rasah di baleni, ayo di lakoni
Urip bareng dadi sjiji

Ra sah di baleni, ayo di lakoni
Urip bareng dadi siji