Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Cocote Tonggo

iki cerito urip ono ing deso
nyandang urip bebarengan karo tonggo
ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo diiri
kudu piye anggonku nyikapi

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh tetep mbok rasani wae

kuat nyandang mbok iri, tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri

ajur nduwe tonggo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir, yen tak gagas marai emosi wae 

remuk nduwe tonggo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe-suwe
rak yo mati dewe, suwe-suwe mati dewe

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh tetep mbok rasani wae

kuat nyandang mbok iri, tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri

ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir, yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke, suwe-suwe rak yo mati dewe

ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir, yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke, suwe-suwe rak yo mati dewe
tak esemi lan tak njarke, suwe-suwe rak yo mati dewe, suwe suwe mati dewe