Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Dudu Jodoku

dinggo kowe, mergo kowe
demi kowe kabeh tak lakoni
yo mung siji dadi panyuwunku
supoyo biso nyanding sliramu

kowe ra ngerti, kowe ra peduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro-loro, aku iki manungso
nduwe roso, iso ngrasakke loro

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku
kurang opo to aku 

nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno
jodoku pancen dudu sliramu

dinggo kowe, mergo kowe
demi kowe kabeh tak lakoni
yo mung siji dadi panyuwunku
supoyo biso nyanding sliramu

kowe ra ngerti, kowe ra peduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro-loro, aku iki manungso
nduwe roso, iso ngrasakke loro

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku, kurang opo to aku
nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno, jodoku pancen dudu sliramu

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku, kurang opo to aku
nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno, jodoku pancen dudu sliramu
sliramu pancen dudu jodoku