Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Embuh

Saben ketemu koe
Ra iso tak critakke
Rasane embuh

Arep ngomong rak metu
Ilat dadakan kaku
Tak pikir jeru nganti ra iso turu
Saben cedak awakmu
Mung iso ngguya ngguyu rasane embuh

Arep nembung rak wani
Mung tak pendam neng ati
Yen wayah wengi tansah kegowo mimpi

Wes pirang pirang tahun
Mung tak pendem roso iki
Wes nganti ora ketung
Nggonku arep ngucapake
Nanging nganti seprene
Durong dadi gawe
Arep ngomong aku tresno koe