Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Heppi Rasane

pengen urip bebrayan
mbangun tresno karo kowe
mugo ra ono halangane

sing tak jaluk mung siji
kowe ora ngapusi
ojo sampe mblenjani

ijo royo-royo tak kiro godong pari
uwes tak sabari kok malah mangan ati
sego padang lawuhe iwak teri
tiwas tak sayang jebul ora nduweni

buah naga beli di banyuwangi
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
tuku krupuk neng kuto purwodadi
kowe gawe remuke ati

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso nompo
yen tresnomu
mbebagi karo kono

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso lilo
mending dewe
penting heppi rasane

ijo royo-royo tak kiro godong pari
uwes tak sabari kok malah mangan ati
sego padang lawuhe iwak teri
tiwas tak sayang jebul ora nduweni

buah naga beli di banyuwangi
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
tuku krupuk neng kuto purwodadi
kowe gawe remuke ati

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso nompo
yen tresnomu
mbebagi karo kono

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso lilo
mending dewe
penting heppi rasane

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso nompo
yen tresnomu
mbebagi karo kono

jelas ra mungkin
aku ra bakal iso lilo
mending dewe
penting heppi rasane