Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Mending Lungo

uwes cukup nggonmu natoni atiku
ibarate mlaku iso kesandung watu
orapopo pancene kuwi salahku

ojo nganti baleni bodoku iki
jebule aku mung nggo pelampiasanmu
uwes ajur wes kebacut dadi bubur
aku tak mundur

kowe ngomong legan
jamane mbiyen kenalan
aku percoyo
suwe-suwe aku weruh dewe
yen dirimu iseh ono bojone

rogomu nengkene atimu nengkono
aku ra trimo
mending aku lungo
timbang nyonggo doso
aku wes lilo

ojo nganti baleni bodoku iki
jebule aku mung nggo pelampiasanmu
uwes ajur wes kebacut dadi bubur
aku tak mundur

kowe ngomong legan
jamane mbiyen kenalan
aku percoyo
suwe-suwe aku weruh dewe
yen dirimu iseh ono bojone

rogomu nengkene atimu nengkono
aku ra trimo
mending aku lungo
timbang nyonggo doso
aku wes lilo
mending aku lungo
timbang nyonggo doso
aku wes lilo