Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Pepujaning Ati

wong ayu sing tak tresnani
rino lan wengi kowe sing tak impeni
tresno iki mung kanggo sliramu
duh wong ayu pepujaning ati

sumilire angin wengi
tulung rungokno roso kangenku iki
agawe susah ing batinku
yo mung kowe sing tak tunggu

esem lan guyumu gawe bungahing atiku
ra biso aku ninggalke sliramu
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
ning kene aku ngenteni tekamu

padhange rembulan lan kemerlape lintang
lagu kangen iki mung kanggo sliramu, pepujaning atiku 

wong ayu sing tak tresnani
rino lan wengi kowe sing tak impeni
tresno iki mung kanggo sliramu
duh wong ayu pepujaning ati

sumilire angin wengi
tulung rungokno roso kangenku iki
agawe susah ing batinku
yo mung kowe sing tak tunggu

esem lan guyumu gawe bungahing atiku
ra biso aku ninggalke sliramu
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
ning kene aku ngenteni tekamu

padhange rembulan lan kemerlape lintang
lagu kangen iki mung kanggo sliramu
pepujaning atiku, pepujaning atiku