Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sadar Diri

Cen aku sing kleru nggugu omongan mu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
yen tak terus teruke aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke 

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji 

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske 
Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolen baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri 

Easah kok genuti
nggonen sadar diri