Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tak Lilo

udan gerimis sing nelesi ono pelataran
adem angin soyo nambahi kelingan
kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan

sing tak karepne bareng selawase
nanging piye maneh tresnomu karo liyane

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
tak abouti lan tak tresno
ning akhire digowo wong liyo

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
yo wis lilo, kudu tak lilo
senadyan perih ning njero dodo 

udan gerimis sing nelesi ono pelataran
adem angin soyo nambahi kelingan
kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan

sing tak karepne bareng selawase
nanging piye maneh tresnomu karo liyane

wis tak coba ben ra kelingan, mergo loro rasane kelangan
tak abouti lan tak tresno, ning akhire digowo wong liyo
wis tak coba ben ra kelingan, mergo loro rasane kelangan
yo wis lilo, kudu tak lilo, senadyan perih ning njero dodo

wis tak coba ben ra kelingan, mergo loro rasane kelangan
tak abouti lan tak tresno, ning akhire digowo wong liyo
wis tak coba ben ra kelingan, mergo loro rasane kelangan
yo wis lilo, kudu tak lilo, senadyan perih ning njero dodo