Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Higang Swana - Levi

Tak sadari suwe suwene awakku
Mung diperlune awakmu selagi kau butuh
Pas wektune awakku butuh awakmu
Nanging kuwe sibuk karo duniamu

Meski sayang namun harus kurelakan
Timbang awak iki terus mung terus digawe loro
Slamat Tinggal kanggo kuwe seng tak sayang

Aku bahagia ngelapasne awakmu
Ojo nyesel lan nangis misalne aku
Oleh ganti seng ayu tekan awakmu
Slamat tinggal ati seng tak sayang