Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa James Ap - Nutup Cerito

ono njero ati
ngarep dadi siji
nyatane kabeh mimpi

wurung keturutan
mandegno angan-angan
getun sing biso ilang

ndane mageh ono wayah ketemu
masio sedelo nak sun tuwukno
weruho kadung wong jodo sing ono
sun tulung kanggo nutup cerito

ono njero ati
ngarep dadi siji
nyatane kabeh mimpi

wurung keturutan
mandegno angan-angan
getun sing biso ilang

ndane mageh ono wayah ketemu
masio sedelo nak sun tuwukno
weruho kadung wong jodo sing ono
sun tulung kanggo nutup cerito

ndane mageh ono wayah ketemu
masio sedelo nak sun tuwukno
weruho kadung wong jodo sing ono
sun tulung kanggo nutup cerito