Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Banyu Langit Ji Ro Lu Pat

Sworo angin angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udan ning dhalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
Watu gede kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ranganti sore
Janjine lungo ranganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan grimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamite suk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane