Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Godhong Jati

Sesek rasane dodo
Nompo kahanan iki
Aku ora ngiro kowe tega
Gawe tatu jeroning atiku

Kowe tak eman eman
Lehku nyayang yo wes ora kurang
Nanging malah mblenjani
Ngeboti tresna sing durung karuan

Aku kudu piye
Terus kudu kepiye
Anggonku ngemong rasa
Supoyo ra tambah nelangsa

Sego bungkus godonge jati
Cintaku tulus malah kau khianati
Kurang opo toh aku nglabuhi kowe
Sampek nibo nangi aku rapeduli

Nganti peteng jagat ku iki
Mung belani kowe sing tak tresnani
Tapi malah racun kau beri
Sakitnya tak terobati 
Ooo dan kupilih pergi