Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Terlanjur Sayang (Remix Version)

terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

yo wes opo jare, manut karo critane
mung iso ndelik nglakoni tresno
dan selalu mbatin i love you

kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki
kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki 

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane, kadung wes podo senenge
iki piye ceritane, yo wes tak lakoni wae

yo wes opo jare, manut karo critane
mung iso ndelik nglakoni tresno
dan selalu mbatin i love you

kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki
kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki
kadang aku wedi, kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane, kadung wes podo senenge
iki piye ceritane, yo wes tak lakoni wae