Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Ojo Nesu Nesu

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wis raiso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pengen pedot sampe tuo

Ojo nesu nesu sayangku
Ojo dumeh dumeh cintaku
Gawe awak loro cepet tuo
Mangkane ojo nggresulo

Tak elus elus kene sliramu
Senderno turu ning pundakku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wis tekan dodo