Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Penipu Alus

sayangmu kok apus apus
tumindakmu kok sok bagus
gayamu sok tulus
jebule kowe penipu alus
jebule kowe penipu alus

sayangmu kok apus apus
tumindakmu kok sok bagus
gayamu sok tulus
jebule kowe penipu alus
jebule kowe penipu alus

neng ngarep kowe tenanan
neng mburi kowe adolan
seng nduwur tutupan
seng ngisor dagangan

mlipis klimis celono lepisan
mobil tibak’e silian
ngalor ngidul nggolek sasaran
ngandalke manis omongan
ngandalke manis omongan

ati-ati penipu alus
ati-ati penipu alus
ati-ati penipu alus
awas awas kowe keneng modus

lalala hee lalalala lalalala hee
lalalala lalalala hee lalala lalala
lalala hee lalalala lalalala hee
lalalala lalalala hee lalala lalala

sayangmu kok apus apus, tumindakmu kok sok bagus, gayamu sok tulus
jebule kowe penipu alus, jebule kowe penipu alus

neng ngarep kowe tenanan, neng mburi kowe adolan
seng nduwur tutupan, seng ngisor dagangan

mlipis klimis celono lepisan, mobil tibak’e silian
ngalor ngidul nggolek sasaran
ngandalke manis omongan, ngandalke manis omongan

ati-ati penipu alus
ati-ati penipu alus
ati-ati penipu alus
awas awas kowe keneng modus
awas awas awas keneng modus